lauantai 3. heinäkuuta 2010
Partaäijä kohtaa raparperin
Eli raparperipiirakkaa olisi tarjolla! :) Teen usein tämmöiset makeat piirakat kermaviilitäytteellä, mutta tällä kertaa laitoin Turkkilaista jugurttia eli partaäijää. Siitä tulee raikas ja hiukan kermaisempi lopputulos, kuin kermaviilillä tehtynä. Pohjana käytin kaupan valmista kauramuropohjaa. Tarkkaa ohjetta tähän ei ole, mutta täytteessä siis on n. 3 dl Turkkilaista jugurttia, 1 kananmuna, sokeria, kanelia ja vaniljasokeria maun mukaan. Raparperit vaan pohjan päälle ja sitten täyte niiden päälle ja uuniin 225 asteeseen, 20-30 min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Piti pikkusen ihmetellä tätä otsikkoa ennen kuin luin koko tekstin :D
VastaaPoistaKiva kun kävit, tulin heti vastavierailulle tutkimaan mitä herkkuja täältä löytyy! Lisäämpä sinut listalleni :)
Kiitos vastavierailusta! Lisäsin sinutkin listaani. :)
VastaaPoista