keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Hedelmätäytekakku



Omille synttäreille tuli tämmöinen kakku väsättyä. Tajusin viime viikolla, että en ole koskaan tehnyt kakkua, joka on koristeltu hedelmillä! Kaikenlaista muuta on tullut kokeiltua, mutta ihan perinteinen hedelmätäytekakku on jäänyt ihan unholaan. Joten nyt halusin kokeilla sellaisen tekemistä. Ihan sillä tavalla nuo hedelmät eivät asettuneet kuin olin ajatuksissani nähnyt, mutta ihan kelpo suoritus kuitenkin näin ekaksi hedelmäkakuksi. :)

Kakun pohjana on suklaakakkupohja ja sisällä minttusuklaamoussea sekä vadelmarahkaa. En tiedä kuinka villi makuelämys tuosta tulee, kun mielestäni minttusuklaa ei oikeen sovi marjojen ja hedelmien kanssa..Mutta kun sisälmys oli jo tehty siinä vaiheessa kun päätin tehdä koristelut hedelmillä. Päällä siis hedelmiä ja kiille hyytelösokerista. Pursotukset Flora Vispin ja vispikerman sekoitusta.

Muut saa näillä synttäreillä toimia makutuomareina, koska itse en edelleenkään flunssan jälkimainingeissa maista enkä haista mitään. Hiukan harmillista! Täytynee pakastaa pienet palat herkuista odottamaan sitä hetkeä, kun makuaisti taas toimii!

2 kommenttia:

  1. Ompa herkullisen näköinen hedelmäpinta ;)..Voi kun itsekin uskaltautuisi yrittämään...

    VastaaPoista
  2. Just tämmönen runsas hedelmäkakun kuuluukin olla. Nam! Ei uskoisi ekaksi hetelmäkakuksi! :)

    VastaaPoista