sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Appelsiini-suklaakakku

Tämän kakun mainostettiin olevan "ehkä paras kuivakakku ikinä", joten täytyihän sitä kokeilla! Hyvää tämä onkin! Ehkä olisi saanut tuo appelsiini maistua hivenen enemmän, joten seuraavalla kerralla raastan vähän appelsiinin kuorta mukaan. Kakusta en kerennyt ottamaan kuvaa ehjänä ja tämä kuva ei oikein kunniaa tee tälle kakulle. Mutta mukava resepti, kiitokset tästä Keravan suuntaan. :)

Appelsiini-suklaakakku
200g margariinia
2,5dl sokeria
1 tl vanilja
3 munaa
4dl vehnäjauho
2tl leivinjauhe
1 dl appelsiinimehu
100g tumma suklaa

vaahdota margariini, sokeri ja vaniljasokeri
lisää yksitellen munat
sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe ja lisää vuorotellen appelsiinimehun kanssa, lisää suklaa.

175 astetta ja n. 50min jos kakkuvuoassa, matalassa silikonivuoassa vähemmän, n. 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti