sunnuntai 24. lokakuuta 2010
Kinuskikakku
Tämä Rasmuksen nimpparikakku kuuluu myös niihin epäesteettisen päivän leivonnaisiin. Asutaan väliaikaisesti rakennusprojektin ajan pienessä kerroasunnossa ja muistin vasta, että eihän minulla ole yhden ainoaa kakkuvuokaa täällä. Kaikki tuli pakattua varastoon tilanpuutteen vuoksi. Päätin sitten tehdä kakun kääretorttupohjasta ja latoa sen vaan johonkin vuokaan. Muuten kiva idea, mutta kelmutettu posliinivuoka ei ihan hevillä luopunutkaan sisällöstään, kun yritin kumota kakun vadille siitä...No, tuli se sitten ulos, mutta vähän jouduin paikkailemaan!
Kakku on tehty siis yhdestä 4 munan kääretorttupohjasta ja välissä on hedelmäinen mousse, jossa häivähdys appelsiinia ja mangoa.
Hedelmäinen mousse
4 dl kermaa
1 prk appelsiinituorejuustoa
n. 2 dl mangososetta
4 liivatetta
sokeria maun mukaan
Päälle keitin kinuskin.
Kinuski
2 dl kermaa
2 dl fariinisokeria
Keitä kermaa ja fariinisokeria n. 20 min, kunnes seos on paksuuntunut. Anna jäähtyä hieman ja levitä tasaisesti kakun päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Valkoiset koristerakeet jopa peilaavat kinuskipinnasta, vau :)
VastaaPoistaKinuski olikin tuon päivän leivonnaisissa ainoa asia, mikä onnistui. :)
VastaaPoista