torstai 7. lokakuuta 2010
Mehevä ja keveä tonnikalapiiras
Tämän reseptin löysin täältä kun etsiskelin jotain tonnikalaruokareseptiä. Tämä nyt ei ihan ruoka ole, mutta ihana ohje ja tosi helppo tehdä! Aina tulee muutenkin tehtyä suolaiset piirakat samalla, tosi rasvaisella pohjalla. Tähän pohjaan ei tule rasvaa ollenkaan! Alkuperäisessä ohjeessa ei pohjataikinassa ollut suolaakaan, mutta itse lisäsin hiukan. Tätä täytyy tehdä toistekin!
Mehevä tonnikalapiiras
Pohja:
1 prk kermaviiliä
1 kananmuna
2 ½ dl vehnäjauhoja (laitoin osan hiivaleipäjauhoja)
2 tl leivinjauhetta
(½ tl suolaa)
Täyte:
2 prk tonnikalaa
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
1 valkosipulin kynsi
kevätsipulia
tilliä
juustoraastetta
Sekoita pohjan ainekset keskenään (leivinjauhe jauhoihin ensin) ja kaada piirakkavuokaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Paista 200 asteessa n. ½ tuntia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tosi hyvä ohje, testasin jo! :)
VastaaPoistaSopiiko, että linkitän sinut?
Linkitys sopii kyllä! :)
VastaaPoistaHei, pitää nyt tulla kommentoimaan, tein piirakkaa eilen tämän ohjeen mukaan ja aiemmin myös sun blogin omenarahkapiirakan, tosi hyviä ohjeita! Niin ja mun äitikin tekee rahkapiirakkaa sun ohjeen mukaan nykyään :)
VastaaPoistaMukava kuulla, että ohjeista on iloa muillekin! :)
VastaaPoista