torstai 4. marraskuuta 2010
Ihanat juustoskonssit
Leivontafoorumilla oli haaste, jonka aiheena oli hämärän syysillan leivonnainen. Mieleen tuli tehdä jotain suolaista. Olen jo pitemmän aikaa halunnut tehdä skonsseja ja nyt tuli hyvä syy leipoa. Skonssit ovat parhaimmillaan tuoreeltaan teen kanssa nautittuna.
Tämä on todella helppo ja nopea resepti. Niin ja vielä mainittakoon, että voitin tuon haasteen näillä leipomuksilla. :)
Juustoskonssit
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
50g voita
1 dl juustoraastetta
1 ½ dl kermaa
Nypi huoneenlämpöinen voi ja kuivat aineet murumaiseksi. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä tai kauli taikina n. 2 cm paksuiseksi levyksi ja ota lasilla pyöreitä kuvioita taikinasta. Voitele kermalla ja koristele esim. unikon siemenillä. Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan ihanan näköisiä ovat!
VastaaPoistaKiitos! :)
VastaaPoistaPitääpä testata joskus, vaikuttavat ja ennenkaikkea näyttävät tosi hyviltä!
VastaaPoista