tiistai 1. syyskuuta 2009

Nopeat tex mex- pizzat







Tehtiin yhtenä iltana "mitä kaapista löytyy"-periaatteella iltapalaa. Kaapissa oli muutama vehnätortilla ja salsakastiketta, joten ajattelin hyödyntää ne. Jääkaapissa oli myös kinkkusuikaleita ja erivärisiä paprikoita. Lopputulos näistä aineksista koottuna oli oikein herkullinen!

Pizzapohjana siis toimi tuo tortillalettu ja sen päälle laitoin ohuelti salsakastiketta, kinkkusuikaleita, paprikaa pieninä paloina ja juustoraastetta. Paistoin 200 asteisessa uunissa n. 5 min. Kovin kauaa ei kannata noita paistella, kun nuo vehnätortillat palaa kovin nopeasti reunoiltaan.

1 kommentti:

  1. Herkullisen näköistä! Me käytetään lähes aina tortilloja pizzapohjana, hyvin toimii!

    VastaaPoista