keskiviikko 14. lokakuuta 2009
Kaakaomarsipaanipallerot
Tanskassa on tämäntyyppisiä makeisia aika paljon tarjolla. Tein oman versioni marsipaani"konvehdeista". Sekoitin marsipaaniin kaakaota (aitoa), joka antaa mukavan maun. Itse en kauheasti välitä marsipaanin mausta muuten, mutta tuo kaakao tekee siitä mielestäni Sukulakun täytteen makuista. :) Kuorrutin pallerot tummalla suklaalla. Nam!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nyt olen jo muutamassa paikassa törmännyt tuohon "aitoa kaakaota" sanaan. Mitä tällä tarkoitetaan? Tarviiko lähteä hakemaan jotain kaakaopapuja mistä jauhetaan jauheeksi, vai kelpaako ihan tavallinen kaakao-jauhe, esim Cacao-merkkinen? Sekoittavaa tällaiset "aidot" nimikkeet. :(
VastaaPoistaSiis ihan tavallinen sokeriton kaakao. Harmi, että tuosta on väärinkäsityksiä tullut. Lähinnä kai tarkoitus oli erottaa kaakaojauhe ja kaakaojuomajauhe toisistaan.
VastaaPoista