perjantai 21. elokuuta 2009

Mustikkavalkosuklaamuffinit





Perusmuffinssiohje (12 isoa)

150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa

Margariini ja sokeri vaahdotetaan vaaleaksi vaahdoksi. Lisätään munat yksitellen ja sen jälkeen kuivat aineet ja maito tai kerma. 225 asteessa 12 minuuttia.

Tällä ohjeella teen ylensä aina muffinssini, tulee tosi kuohkeita. Suklaamuffinsseja saa kun lisää n. 3 rkl kaakaojauhetta ja suklaarouhetta.

Näihin laitoin mustikoita ja valkosuklaata rouheena. Laitoin myös taikinan sisään puolikkaan valkosuklaapalan sydämeksi.

1 kommentti:

  1. Ajattelin kokeilla tällä perusohjeella huomenna niin, että laitan joukkoon karpaloita ja tummaa suklaata. Nähtäväksi jää miten onnistuu.

    VastaaPoista