perjantai 21. elokuuta 2009
Prinssikakku
Rasmuksen synttärien "jatkoille" tein kääretorttupohjasta pikaisen kakun, jonka päätin päällystää marsipaanilla. Värjäsin marsipaanin pastaväreillä sopivan väriseksi. Täytteenä diblomaattikreemiä eli kerman ja vaniljakreemin yhdistelmää ja mansikkaa. Tein aiemmin samanlaisen kakun, mutta täytteeksi laitoin sitruunakiisseliä ja vaniljarahkaa. Mielestäni tuo sitruunakiisseli sopii täydellisen hyvin täytekakkuun eikä ole liian makea. Laittelen ohjeita näihin täytteisiin myöhemmin kunhan kerkiän!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kivannäköinen kakku, ihanan väriseksi olet saanut tuon marsipaanin värjättyä!
VastaaPoistaLaitoin sinisen värin lisäksi Wiltonin valkoista väriä, niin siitä tuli tuollainen ihanan hempeä sävy!
VastaaPoistaKiitos! :)
VastaaPoista