torstai 1. lokakuuta 2009

Tonnikalapannari


Teen aika usein suolaisia pannukakkuja ja tällä kertaa päätin tehdä tonnikalatäytteellä. Tämä on siitä mukava tarjottava, että on tosi nopea ja helppo tehdä ja ainekset löytyy melkein aina kaapista.

Perusohje

8 dl maitoa
3 munaa
100 g margariinia sulatettuna
n. 4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa

Pannaritaikina kaadetaan uunipellille leivinpaperin päälle ja täytteet lisätään vasta tässä vaiheessa, jotta ne menee tasaisesti. Täytteeksi voi laittaa oman maun mukaan esim. kinkkusuikaleita, paprikaa, tomaattia, jauhelihaa, tonnikalaa, fetaa jne. Mausteeksi laitan ylensä ainakin pippuria, paprikajauhetta ja oreganoa. Juustoraastetta pinnalle ja uuniin 200 astetta n. 35-40 min.

1 kommentti:

  1. Tein tällä ohjeella tonnikalapannaria, ja tuli tosi hyvää. :)

    VastaaPoista