Kevyempi rahkapiirakka
Pohja
250g rahkaa
1 kananmuna
2 tl leivinjauhetta
1 dl grahamjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
Täyte
1 prk Valion sitruunarahkaa
2 kananmunaa
1 tl vanijasokeria
Päälle
1 prk (410g) säilykepersikoita mehussa
(rusinoita)
Sekoita rahka ja kananmunat keskenään. Lisää joukkoon sokeri ja sekoita.
Sekoita vehnä-ja grahamjauhoihin leivinjauhe ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi massaksi. Voitele vuoka öljyllä ja levitä taikina vuokaan. Nosta taikinaa myös vuoan reunoille. Laita persikat ja rusinat keskelle taikinaa.
Sekoita vielä sitruunarahka ja munat keskenään ja lisää joukkoon hiukan vaniljasokeria. Peitä persikat rahkaseoksella. Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 min.
Sekoita vehnä-ja grahamjauhoihin leivinjauhe ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi massaksi. Voitele vuoka öljyllä ja levitä taikina vuokaan. Nosta taikinaa myös vuoan reunoille. Laita persikat ja rusinat keskelle taikinaa.
Sekoita vielä sitruunarahka ja munat keskenään ja lisää joukkoon hiukan vaniljasokeria. Peitä persikat rahkaseoksella. Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 min.
Onpa herkullisen olosta piirakkaa <:
VastaaPoistaAika namin näköistä piirakkaa =D
VastaaPoistaAurinkoista viikkoa!!