perjantai 21. elokuuta 2009

Appelsiinisuklaakakkua



Viime pääsiäisenä tein tämmöisen kakun. Pohjan tein kääretorttupohjasta ja täytteenä on appelsiinituorejuustosta ja kermasta tehty mousse sekä suklaamousse. Appelsiinimousse on hyydytetty liivatteella. Suklaamousse on tehty yksinkertaisesti lisäämällä kermavaahdon sekaan sulatettua suklaata, joka hyydyttää sopivasti täytteen. Päällä kermasta ja suklaasta tehty kuorrute sekä raastettua suklaata ja suklaakarkkeja. Reunoille tein sulatetusta tummasta suklaasta ristikkokuvion vahvan pakastuspussin avulla. Ohje tähän löytyy kinuskikissan sivuilta. Sieltä myös idea appelsiinisuklaakakkuun, tosin hiukan oman maun mukaan muunneltuna. Erittäin toimiva ja raikas yhdistelmä!

1 kommentti:

  1. tää on ihan mun lemppari kaikista!tosi hieno ja varmaan oli hyvää!

    VastaaPoista